Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

30/04/2020 tarih ve 31114 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan akademik personel alım ilanımız içerisinde yer alan Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi kadroları ön değerlendirme işlemleri tamamlanmış olup, sonuçlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Not: Ülke genelinde “Koronavirüs” salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler gereğince sınav ve değerlendirme süreci ileri bir tarihte gerçekleştirilecektir. Sınavlara ilişkin duyuru, ilerleyen günlerde www.galata.edu.tr web sitesi üzerinden yapılacak olup belirli aralıklarla web sitemizi kontrol edebilirsiniz. Tüm sorularınız için ik@galata.edu.tr adresi üzerinden e – posta gönderebilirsiniz. Sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü için tıklayınız

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü için tıklayınız

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü için tıklayınız

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi İletişim ve Tasarımı bölümü için tıklayınız