21. Uluslararası Mutfak Günleri Festivali’nde 4 Kategoride Altın ve 1 Kategoride Bronz Madalya Kazandık!

23 Aralık 2024

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Gstronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ile Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencilerimiz üniversitemizi temsilen 21. Uluslararası Mutfak Günleri Festivali’ne katıldı. 18-21 Aralık tarihleri arasında toplam 5 Kategoride katılan öğrencilerimiz; 4 Kategoride altın ve 1 Kategoride Bronz madalya aldılar.
 
Balık Tabağı Kategorisi - Edanur Karakaya - Altın Madalya 

Restoran Tatlı Tabağı Kategorisi - Sude Tavukçu - Altın Madalya

Makarna Tabağı Kategorisi - Hüseyin Güden - Bronz Madalya

En İyi Üniversite Ekibi Kategorisi - Admer Şenay, Mine Uzun, Reyyan Bakır - Altın Madalya

Modern Türk Mutfağı Kategorisi - Ömer F. Tetik, Alanur Yıldız, Damla Varol - Altın Madalya

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

DİĞER HABERLER